Eu vreau sa vie! Vita de

Am fost aseara la VdV la Mojo. Si-au lansat fetishurile. Bune toate, de altfel.

Cu ocazia asta, am fost prima data la acest Mojo si m-am simtit bine. Ventilatia insa nu a facut fata puzderiei dezlantuite. Care puzderie evident era ingrosata simtitor de niste pustoaice care nu stiu cum au intrat si nici de ce. Erau, bineinteles, lovite toate de damblaua Despot, fapt pe care nu il inteleg. Adica astea nici nu cred ca se nascusera cand incepea el pe la scoala vedetelor. Ma rog, treaca de la mine. Invata repede astea mici.

Intrarea era doar 15 RON, ceea ce pentru VdV mi se pare foarte putin, eu cred ca merita mai mult de atat. Eu insa aveam invitatii, via TuborgSound (buna treaba), care veneau la pachet si cu niste vouchere pentru bere. Iar berea venea la randul ei cu niste biletele pentru niscaiva tombola sau ceva. Dar noi am mai stat de povesti dupa concert, iar cand am plecat, era de mult stransa sandramaua. Dar nu conteaza. Eu sunt multumita ca am castigat in schimb un CD, dupa ce mi-am dat masura talentului si am recunoscut niste piese.

Cat despre concert, mi-a placut muuuult. Mai vreau. Si ma bucur sa vad ca VdV traieste. Si vorba aia, traieste bine. Tre’ sa recunosc ca a fost o vreme acum cativa ani, nu multi, cand i-am considerat ingropati. Dar m-am inselat si ma bucur maxim.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Eu vreau sa vie! Vita de&8221;

  1. Ioana A 29/03/2010 / 9:36 am

    Nu ai precizat elementul de mare suprindere :)) Cu cine te-ai rokerit!!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s