Cel mai enervant banner

…esteeee…taraluiandrei! Nu stiu pe unde mama domniei sale mai paraziteaza vieti nevinovate acest banner; stiu doar ca mie personal imi toaca ficatii de multa, prea multa vreme, pe site-ul Academiei Catavencu. Am luat nota, cu ocazia aceasta, ca tot ceea ce inseamna bune practici in online sunt pura istorie, teorie pentru ratati, ba chiar pana si bunul simt s-a dus definitiv. Trebuie sa fim agresivi, sa bombardam retina, nervul optic si nervul in general, ala care a mai ramas. Trebuie, ca altfel ne-o iau altii inainte si nu mai apucam sa promovam isteric o cauza nobila, de care ne mandrim pana peste.

Vasazica, indiferent cate pagini ai browsa, afurisitul de banner insista sa apara de fiecare data, peste text, of course. Si are, dragul de el, un buton de close asa de bine facut, ca merge doar din 2 in 2 si e foarte simpatic, asa incat iti trebuie precizie de incodeietor de oua ca sa-l nimeresti. Sau decorator de boabe de orez, ca sa fii mai sigur. Ca nu e suficient sa te pozitionezi pe buton, are el un punct al lui. Numai asa ai sanse  sa scapi. Oare AC o fi stiind de cate ori am inchis site-ul fara sa apuc sa citesc ce ma interesa, din cauza acestui superb banner? Ma intreb si eu asa.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Cel mai enervant banner&8221;

  1. Adi Hadean 30/03/2010 / 10:03 pm

    nici mie nu-mi place stilul. și nu cred că am întâlnit pe cineva căruia să-i placă. și totuși, celor care-l practicp nu le pasă. poate mizează pe efectul de neuitare prin enervare:-).

    • Manuela Ponomarenco 30/03/2010 / 10:47 pm

      cu siguranta. dar pentru cazul lor neuitarea nu e suficienta, au nevoie sa genereze sentimente pozitive fata de campanie, sa treaca lumea la cazmale si lopeti…ceea ce nu se va intampla in veci cu asemenea atitutine. Eu una ma bag la let’s do it Romania, o campanie de mai mare amploare si de mai mult bun simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s