Astazi e ziua taaaa

Ion, azi e ziua ta. Stiu ca stiai asta. S-ar cuveni sa-ti zic la multi ani, ca asa-i frumos. Deci, la multi ani! Uite ca nu mi-a cazut nimic de pe nicaieri dupa ce-am spus asta, lucru bine de stiut.

Ma gandeam ca anul trecut exact pe vremea asta, ti-am urat ceva. In mai putin de o luna ti s-a indeplinit. Sunt tare, nu? S-a indeplinit atat de repede, ca nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap, atunci cand ti-am urat, ca ar fi posibil cu asa viteza. Si nimanui nu i-ar fi trecut, deoarece au fost sfidate toate legile naturii invatate la scoala. Dar, iata care este puterea unei dorinte bine tintite si a unei karme de treaba. Si pentru ca ti-am dovedit cu varf si indesat cat de bine ma pricep la indeplinirea dorintelor si am o influenta asa de mare asupra destinelor, m-am gandit sa te intreb ce-ti doresti anul asta. N-am mai vorbit de mult, asa ca nu mai sunt la curent, poate imi spui tu.

Sigur, de fapt nici nu ma astept sa-mi raspunzi aici, dar mai stii? Poate te incumeti, la ce calitati de pestisor de aur am dovedit, cred ca merita o incercare. Poate imi mai scapa iar vreo vorba buna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s