Noutati despre Andrei

V-am mai spus acum cateva zile, foarte pe scurt, despre Andrei. V-am spus ca e nascut o data cu mine si ca vreau sa-l ajut. Astazi am vorbit cu mama lui si am aflat ca Andrei a fost la tratament, iar acum s-a intors acasa de cateva zile. Peste o luna va pleca din nou.

Inca nu se stiu si nu se vad rezultatele tratamentului de pana acum, totul e in ceata. Exista totusi speranta, toata lumea le spune ca sunt sanse. Insa sansele astea nu prea s-au facut simtite…in glasul mamei lui cel putin. Parea sfarsita de oboseala, griji, probleme…dar calma. Mi-a spus ca Andrei a ajuns la 52 kg, adica atat cat ar trebui sa am eu, daca as vrea sa ma fac fotomodel. Noroc ca nu vreau.

Bani sigur ca le vor mai trebui. Cate un pic de la fiecare, ca sa poata pleca din nou peste o luna, sa continue ceea ce a inceput. Si cu succes, pe care i-l doresc din toata inima. Asa ca va rog sa contribuiti si voi, cu cat de putin puteti, orice suma se aduna si conteaza. Tot ce trebuie sa faceti e sa va duceti la o sucursala CEC Bank cu buletinul, banii si datele de mai jos. Nu completati  hartii si totul dureaza maxim 5 minute.

RO38CECEB20002RON0002656

Beneficiar: Dalban Andrei Ioan

CNP: 1830214410031

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s