Am fost ipocrita si mi-o asum!

Cel mai mult pe lumea asta urasc ipocrizia. Cu prostia m-am obisnuit, ignoranta imi mai da palpitatii, dar urasc ipocrizia. Urasc oamenii care vorbesc doar ca sa se auda vorbind, urasc oamenii care promit lucruri doar pentru ca suna bine, dar pe care nu intentioneaza sa le faca in veci.

Eu de asta primavara tot ma agit pe mine si ii agit si pe altii cu Let’s Do It Romania, ba chiar am si pus un post pe blog, planul era facut. Ei uite ca socoteala nu s-a potrivit, pentru ca sambata asta trebuie sa particip musai la un eveniment de familie, asa ca…nu ajung. Asta e, imi asum ipocrizia si sper ca lumea sa se duca totusi in numar cat mai mare, am auzit in seara ca inca se mai pot face inscrieri…asa ca…do it!

Reclame

3 gânduri despre &8222;Am fost ipocrita si mi-o asum!&8221;

  1. sister 25/09/2010 / 3:42 pm

    Just did it! Ma asteptam totusi sa fie ceva mai de ampoare, mai multa implicare!Eu am mers in afara orasului, ne-am platit singuri transportul si apa potabila.Totusi, impreuna cu 8 tineri inimosi si harnici, am reusit sa strangem 45 de saci de gunoi de pe camp si din parcare.Parcare , care ar fi putu fi mai curata daca avea in dotare un cos de gunoi sau o pubela!

  2. Ioana A 29/09/2010 / 9:01 pm

    well, eu nu am zis nici ca merg, nici ca nu merg… asta pentru ca nu stiam ce program voi avea (me busy) :)) Oricum, nu cred ca e vorba de ipocrizie, Manu dear, ci de faptul ca unele lucruri chiar apar din senin. Eli, si eu sunt mandra de tine si de echipa ta de tienri inimosi si harnici 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s