Primul Craciun fara brad

Dupa un an atat de tembel, cu atata agitatie si oboseala, nervi si presiuni, lipsa bradului nu mai pare atat de neobisnuita si deprimanta. Adevarul e ca un Cracuin fara brad nu e Craciun, dar am descoperit ca nici nu e asa departe pe cat suna.

Mi-e dor de bradutul meu, ecologist convins, dar parca nu era locul lui aici anul asta. Si mi-am dat seama ca daca nu esti pregatit pentru el, e mai cinstit sa renunti. Si daca e un inceput pentru toate, trebuia sa vina la un moment dat si timpul pentru o rupere de ritm in protocolul sarbatorilor. S-ar putea chiar sa fie binevenita, poate la anul bucuria o sa fie dubla. Deocamdata ma odihnesc. Si la propriu si la figurat. Si ma bucur ca macar nu e ger afara. Si ma mai bucur de faptul ca mai sunt doar cateva zile dintr-un an aiuristic. Singurul lucru bun pe 2010 a fost faptul ca in sfarsit, sunt acolo vroiam sa fiu, profesional. In rest, o harababura pe care nu vreau s-o analizez, poate doar peste cativa ani am sa mai fiu dispusa sa ma gandesc si sa imi aduc aminte…

 

P.S.: Am primit felicitare de Craciun de la Vaya, catelusa din adapost. Chiar in Ajun. A fost impresionant. Sigur ca ea a scris-o si a trimis-o 🙂 Doar e o catelusa foarte speciala. Ii multumesc mult!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s